Lattialämmitys

Lattialämmitys

Asennamme ja myymme muun muassa vesikiertoisia Enerline -lattialämmitysjärjestelmiä.

Enerline lattialämmitys asennettunaLattialämmityksellä lämpö nousee ylöspäin ja huoneen eri alueiden lämpötilaerot ovat pienet. Ilmanvirtaukset huoneen sisällä vähenevät, eikä pöly pyöri pitkin huoneistoa, jonka vuoksi lattialämmitys soveltuu myös allergikoille.

Huonelämpötila voidaan haluttaessa pitää esimerkiksi +20 °C:ssa.

Lattialämmitys toimii pienillä lämpötilaeroilla. Matala lämpötila säästää rakennuksen materiaaleja. Siksi järjestelmän osat kestävät pidempään. Lämpöä luovuttava pinta on laaja, minkä ansiosta putkien veden lämpötila on yleensä +27 °C ... +45 °

Vesikiertoinen lattialämmitys toimii luotettavasti myös tulevaisuudessa. Sen lämmönlähteenä voi olla esimerkiksi kaukolämpö-, öljy-, puu-, pelletti- tai maalämpö.

Enerline lattialämmitys

Enerline-lattialämmitys

Vesikiertoinen Enerline-lattialämmitys on oman tuotekehityksemme ja tuotteistamisemme tulos.

Enerline-lattialämmitys on korkealaatuinen sertifioitu takuutuote, joka soveltuu asennettavaksi sekä saneeraus- että uudiskohteisiin. Hyvän laadun ja hintakilpailukykyisyytensä ansiosta se on saavuttanut suosiota ympäri Suomea ja markkinat ovat voimakkaasti kasvavat.

Enerline-lattialämmitys on energiatehokas lämmitysjärjestelmä, joka tuottaa tasaista lämpöä huonetilaan tuoden lisää viihtyvyyttä asumiseen.

Tasaisen lämmöntuoton ansiosta voidaan sisälämpötilaa laskea pistemäiseen patterilämmitykseen verrattuna ja näin säästää lämmityskustannuksissa. Tekniikka on lämmöntuottojärjestelmästä riippumaton, joten voit tulevaisuudessa vaihtaa lämmitysjärjestelmää nopeasti kehittyviin energiaa ja ympäristöä säästäviin järjestelmiin.

UUTTA! Nyt edullinen rahoitusratkaisu palveluillemme - Klikkaa ja lue lisää